Lihatuotteet Helsinki

Etsitkö toimittajaa ravintolasi tai kauppasi lihatuotteille? Meiltä saat monipuolisesti erilaiset naudan- ja sianlihatuotteet, kuten pihvit ja suikaleet valmiiksi leikattuina ja hakattuina. Toimitamme lihatuotteita pääosin Etelä-Suomessa sijaitseviin vähittäiskauppoihin, ravintoloihin ja ruokaloihin.
ruhoista paloiksi ja lajitelmiksi

Lihatuotteet oikeassa muodossa ja määrässä

Kun tilaat lihan valmiiksi haluamassasi muodossa, pääsevät keittiömestarit suoraan annosten valmistushommiin. Vastaavasti voit laittaa valmiit tuotteemme esille palvelutiskille. Jauhamme, kuutioimme ja suikaloimme naudan- ja sianlihaa asiakkaan tarpeen mukaan. Panostamme tuotteiden laatuun sekä kotimaisuuteen ja pystymme räätälöityjen palveluidemme ansiosta välttämään hävikkiä tarjoamalla asiakkaalle aina sopivan määrän lihatuotteita.

Lihatuote valikoimamme

Lihatukkumme sijaitsee Helsingin Tukkutorin alueella tarkastetuissa, lihatuotteiden käsittelyyn tarkoitetuissa tiloissa. Näin pystymme takaamaan, että lihaa käsitellään aina hygieenisesti. Kun tilat ovat kunnossa, pysyy lihakin laadukkaana. Paloittelemme ja leikkaamme naudan- ja sianlihasta seuraavia lihatuotteita: