Rahtileikkuu palvelut

Heikin Liha Oy:lta rahtileikkuu maataloustuottajille! Teemme karjan ja lihan kasvattajille lihanleikkausta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Valmiit tuotteet toimitetaan toivotusti, tarjoamme rahtileikkuun kokonaisvaltaisena palveluna. Yrityksellämme on luomuluvat ja toimimme luomu hyväksytysti.
Ruhoja leikkaukseen

Rahtileikkuussa laatu ja tuoreus on taattu

Heikin Liha Oy on lihanleikkaamisen kokenut asiantuntija. Rahtileikkuuseemme kuuluu aina lihan leikkaaminen halutulla tavalla sekä tarvittavat kuljetukset lihan toimitukseen tarkoitetuilla kylmäautoilla. Leikkaamme ruhot luuttomaksi tuottajan toiveiden mukaisesti esimerkiksi niin, että valmiina tuotteena syntyy pihvi-, paisti- tai jauhelihaa. Rahtileikkuun avulla tuottaja saa lihan loppukäyttäjille vaivattomasti.

Lihanleikkuu räätälöidysti kasvattajan toiveiden mukaan

Meillä rahtileikkuu perustuu täysin yksilöityyn palveluun. Näin laadukasta lihaa pystytään toimittamaan aina juuri oikea määrä eikä turhia lihapaloja mene hukkaan. Teemme lihan leikkuuta, jauhamista, kuutiointia sekä suikalointia ja pakkaamme tuotteet halutulla tavalla joko osissa tai yhtenä pakkauksena – mikä ikinä onkaan teille paras vaihtoehto!

tuoreet sesonkituotteet

Rahtileikkuuta pitkällä kokemuksella

Heikin Liha Oy tietää ja osaa avustaa, miten liha kannattaa leikata. Annamme mielellämme suosituksia lihanleikkuusta niin, että kasvattaja saa hyödynnettyä lihan tuottavimmalla mahdollisella tavalla. Hinnoittelemme rahtileikkuun ruhon painon sekä leikkuutavan mukaisesti. Takaamme, että lihaa leikataan aina laatu ja tuoreus edellä. Toimimme lihan leikkaamiseen ja käsittelyyn tarkoitetuissa tiloissa ja huolehdimme lihan säilyvyydestä. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää rahtileikkuusta tai tarvitset rahtileikkuupalveluita!

Luomuluvat ja luomu hyväksytty

Lihatukkumme sijaitsee Helsingin Tukkutorin alueella tarkastetuissa, lihatuotteiden käsittelyyn tarkoitetuissa tiloissa. Heikin Liha Oy:lle on myönnetty luomulupa, mikä tarkoittaa, että toimintamme on luomu hyväksyttyä. Luomulupien mukaiset tilat ja toimintatapamme takaavat, että lihaa käsitellään aina hygieenisesti ja asianmukaisilla välineillä. Kun käsittelytavat ja tilat ovat kunnossa, pysyy lihakin laadukkaana. Tilaa lihan rahtileikkuu meiltä!