Yrityksemme

Perinteisen perheyrityksen toiminta on jatkunut jo useammassa sukupolvessa, isoisän ja isän jalanjäljissä. Heikki Haaksi perusti Lihatukku Heikin Liha Oy:n 1984. Yrittäjän lisäksi osakkaana on hänen veljensä Krister Haaksi, joka on alusta alkaen työskennellyt yrityksessä. Jatkuvuutta edustaa seuraavasta sukupolvesta Juha Haaksi, joka on myös yrityksessä työskentelevä osakas.
fileepihvi

Menestyksen takana

Entä mikä sitten on lihatukkumme pitkään menestyneen toiminnan salaisuus? Asiakaspalvelu, johon panostamme kaikkemme. Toimimme asiakaslähtöisesti ja reagoimme tuotetilauksiin nopeasti. Pyrimme toimittamaan aamupäivällä tilatut tuotteet jo saman päivän aikana. Lihatuotteiden laatutasosta emme tingi – lihan pitää olla priimaa ja sitä se meillä on!

Yhteystiedot

Lihatukku Helsingissä

Lihatukkumme sijaitsee Helsingin Tukkutorin alueella tarkastetuissa ja hyväksytyissä tiloissa. Käsittelemme lihatuotteita hygieenisesti ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Voit luottaa tuotteidemme laatuun ja tuoreuteen sekä toimintamme vastuullisuuteen. Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupat, ravintolat, ruokalat, pizzeriat ja kebabravintolat lähinnä Etelä-Suomessa. Tilaa meiltä mehukkaat lihatuotteet, jotka vastaavat juuri sinun ravintolasi tai vähittäiskauppasi palvelutiskin tarpeita!